Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

Gua Sha: den perfekta presenten till mors dag och alla hjärtans dag

Letar du efter den perfekta presenten till alla hjärtans dag och mors dag? Då har du kommit rätt! Den 13 februari i år är det mors dag, och redan nästa dag är det alla hjärtans dag - så nu är det definitivt dags att beställa något fint till din sambo, mamma, flickvän, fru, bonusmamma eller vem det nu kan vara som är nära du och som förtjänar lite extra uppmärksamhet.

För dessa vackra damer i ditt liv som alltid ser upp till alla andra och lägger sina egna behov åt sidan förtjänar lite lyx då och då. Och vet du vad riktig lyx är? Vårt Gua Sha Set i rosékvarts med gulddetaljer! >20 % rabatt på setet! Hur underbart är det?Silkemyk sitt Gua Sha-settAtt massera ditt ansikte med Gua Sha har många fördelar och här är några av dem:

  • Reducera rynkor och fina linjer
  • Förhindra spända muskler och huvudvärk
  • Minska svullnader och svullnad i ansiktet
  • Få stramare hud och en mer definierad käke
  • Behandla känslig hud, rosacea och sprängda blodkärl
  • Behandla akne
  • Ökad mikrocirkulation, lymfdränage och blodcirkulation

LÄS MER: 9 fördelar med Gua Sha

Perfekt present till personen som har allt

Vårt Gua Sha-set är en perfekt present till den som har allt, men som förtjänar lite mer ensamtid, egenvård och lyx i sin vardag! Du kan utföra en Gua Sha-massage varje dag för att öka blodcirkulationen och lymfdräneringen i ansiktet. Du kan även använda den efter behov, till exempel vid spänningar i käken, spända muskler i nacken eller mot huvudvärk.

Silkemyks Gua Sha-set är som sagt gjord av rosékvarts, men visste du att rosékvarts är en kristall och att den kallas kärlekens sten? Den rosa färgen på stenen symboliserar kärlek och värme, vilket är helt perfekt för både mors dag och alla hjärtans dag!

I den här introduktionsvideon demonstrerar Mie Cappelen vår produkt och hur Gua Sha-massage utförs:

 


Om du vill ha en "steg-för-steg-guide" om hur du utför en Gua Sha-massage kan du läsa detta blogginlägg vi skrev tidigare.

 

Det finns en anledning till att Gua Sha har blivit så populär. Det är en avkopplande, avkopplande och miljövänlig skönhetsritual som älskas av influencers och kändisar över hela världen! Med vår rabattkod kan du just nu köpa vårt Gua Sha-set för bara 399 SEK! Preliminärt pris 499 kr. Vi är helt säkra på att mottagaren av gåvan kommer att älska denna form av ansiktsmassage. Det gör vi åtminstone!

Tillbaka till bloggen