Hvordan bruke Heatless Curls til å krølle håret

Hur man använder Heatless Curls för att locka håret

I det här inlägget kommer vi att visa dig hur du skapar vackra lockar i ditt hår med minimal ansträngning och slitage på ditt hår. Du kommer att leta efter en mer genialisk produkt än Heatless Curls under lång tid, och vi är så nöjda med denna lansering. Så om du vill lära dig att skapa lockar över en natt bör du läsa vidare!

Men först: vad exakt är Heatless Curls?

Det är precis vad produktnamnet antyder - ett sätt att locka håret utan att använda värmeanordningar. Istället för att använda värmeanordningar för att styla ditt hår, kan du använda detta hårband för att skapa lockar i håret över natten. Detta är en fantastisk teknik för alla som vill styla sitt hår, men som också är intresserade av hårvård och att ha friskt och fräscht hår.

Det är ett välkänt faktum att användning av värmeanordningar, speciellt vid regelbunden användning och hög temperatur, skadar håret med tiden. Värmen från en locktång eller plattång kan vara mycket skadlig för håret och med tiden blir det torrt, slitet och burrigt med toppar som i värsta fall går av. Och det vill vi inte ha!Heatless Curls

Hur man använder Heatless Curls set:

1. Blöt håret först för bästa resultat. Ta antingen en dusch så att håret får het ånga, eller lägg vatten på händerna och tryck in det i håret. Det är viktigt att håret inte blir för mjukt, eftersom det kanske inte hinner torka ordentligt innan du tar ut hårbandet.

2. Dela sedan upp håret i två delar. Dela upp din avskiljning som du brukar, oavsett om det är en mittskillnad eller en sidoavskiljning.

3. Placera hårbandet mitt uppe på huvudet och fäst det med den medföljande hårklämman så att bandet sitter på plats hela natten.

4. Vrid sedan håret i små sektioner runt hårspännen och använd scrunchies för att säkra håret när du är klar.

5. En del väljer att spraya håret med hårspray innan de går och lägger sig för extra hållning. Titta på din hårtyp, och testa gärna båda delarna för att se vad du gillar bäst och vad som ger snyggast resultat.

6. Sov med hårbandet över natten, eller ha det i håret i minst 4-5 timmar.

7. Lossa scrunchiesna, ta ut hårspännen och styla håret som du vill. Kamma håret försiktigt med en borste avsedd för lockar, så att lockarna blir mjuka och fina. Spraya gärna håret med hårspray som en sista touch up för bästa möjliga fäste i lockarna.

Fördelar med att använda Heatless Curls för att locka håret:

  • Helt utan användning av värme som skadar håret
  • Få fina lockar på nolltid
  • Otroligt lätt att använda
  • Snäll mot håret
  • Lätt att få en mer naturlig look
  • Lämplig för alla hårtyper
  • Lämplig för både långt och kort hår

Lycka till med din hårstyling!

Tillbaka till bloggen