Ung og frisk hud med LED-maske | SILKEMYK

Ung och frisk hud med en LED-mask

För de flesta av oss är förmodligen LED-masker ett relativt nytt koncept, men de har faktiskt funnits på professionella kliniker i 30 år redan. Visste du att det var NASA som först forskade om ljusterapi för behandling av hud? De upptäckte att LED-ljus gav bra resultat när det gällde att läka sår och reparera ligament.

Hur fungerar en LED-mask egentligen?

Silkemyks LED-mask fungerar genom att sända ut olika våglängder av ljus som lurar vår hud att tro att den är skadad. Detta sätter igång en naturlig reparationsprocess i våra hudceller. Det stimulerar produktionen av kollagen i vår hud, och det är just kollagen som håller vår hud ung, stram och rynkfri.

Masken stimulerar även våra hudceller så att de får mer energi. Cellerna använder denna energi för att ta upp mer näringsämnen och göra sig av med fler slaggprodukter. Silkemyk har tagit ut LED-masken från hudkliniken och in i någons hem. Du kan använda denna produkt hemifrån - helt säkert. Masken är kliniskt testad och är givetvis FDA-godkänd!

 

I det här blogginlägget kommer vi att gå på djupet om Silkemyks LED-mask, och vad den kan göra för dig och din hud.


Vad är LED-ljusterapi?

Ljusterapi med LED-ljus är en skonsam behandlingsform som tar tillvara på hudens naturliga läkande egenskaper. Terapin fungerar genom att applicera infrarött ljus i olika våglängder på huden. De olika färgbehandlingarna har en rad fördelar för din hud och LED-masker har därför blivit en populär behandlingsform för olika hudproblem.

Behandlingen stimulerar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut fina linjer och rynkor, förebygger akne och rodnad, minskar pigmentfläckar och ärr, reglerar fet hud, gör huden fastare och bekämpar ålderstecken.

LED-maske fra Silkemyk blant våre favorittprodukter innen skjønnhet og hudpleie.

Kolagenproduktion är viktigt för din hud

Visste du att proteinet som stramar upp och stärker din hud kallas kollagen - och att produktionen av kollagen i kroppen minskar när vi åldras? Faktum är att kroppen bryter ner mer kollagen än vad den klarar av att producera redan efter att vi fyllt 25, varför vi så småningom får slappare hud och fler rynkor.

I princip kan kroppen producera kollagen själv, men problemet är att krafter som åldringsprocessen börjar arbeta mot oss. Därför har vi på Silkemyk lanserat en ny produkt - nämligen en LED-mask som sätter igång kollagenproduktionen i huden.

 

GUIDE: Hur man använder Silkemyks LED-mask helt säkert hemifrån.

Vår LED-mask ger en effektiv och underbar behandling som håller din hud ung och frisk längre. Här är en guide till hur du använder din LED-mask från Silkemyk. Du kan använda masken när som helst och var som helst, men många gillar att använda den på kvällen efter att de har avslutat sin hudvårdsrutin. Detta är en helt smärtfri behandling som tar runt 10-20 minuter beroende på vilket resultat du vill uppnå.


1. Börja med att ansluta maskinen till batteribanken som medföljer produkten. Det är viktigt att batteriet är fulladdat innan du påbörjar behandlingen.

2. Använd de ergonomiska silikonkuddarna för att anpassa masken till din ansiktsform så att den sitter bra.

3. Du slår på LED-masken genom att röra vid klistermärket vid den vänstra ögonöppningen.

4. Växla mellan färgprogrammen genom att trycka på klistermärket vid den högra ögonöppningen. Välj vad du vill använda. Specifikt fungerar Silkemyks LED-mask genom att använda 4 olika färgprogram – alla med olika egenskaper.

De olika ljusbehandlingarna penetrerar huden på olika djup för att behandla olika hudutmaningar. Använd denna översikt om du är osäker på vilket färgprogram du ska välja för din hud.

LED-mask med multiprogram för hudvård Rött ljus för cellregenerering och minskade ålderstecken, gult ljus för att stärka känslig hud och minska rodnad, grönt ljus för att lugna irriterad hud och jämn hudton.

Rött ljus: Denna ljusbehandling tränger djupast in i huden. Den regenererar hudceller, minskar tecken på åldrande som rynkor och fina linjer och jämnar ut din hudton.

Gult ljus: Denna ljusbehandling stärker känslig hud och minskar hudrodnad.

Grönt ljus: Denna ljusbehandling lugnar irriterad hud och jämnar även ut hudtonen som rött ljus.

Multiprogram: Detta är ett lysande multiprogram där du får lite av allt! Behandlingen startar med rött ljus, växlar till gult ljus, tillbaka till rött ljus igen, innan det avslutas med grönt ljus.

5. Sätt dig i soffan, titta på något roligt på TV och koppla av!

6. Masken stängs av automatiskt när behandlingen är klar.

Vi på Silkemyk förstår att vissa människor har lättare att lära sig visuellt. Vi har därför skapat en videoguide med instruktioner om hur du använder vår LED-mask som du kan se här.

 

 

Hur snabbt ser du resultat?

Detta är en mild behandlingsform som lämpar sig för hemmabruk - du kommer därför se en gradvis förbättring av din hud redan efter första behandlingen. Ändå kommer det att ta flera veckor innan ett fullvärdigt resultat uppnås.

Hur ofta ska du använda LED-masken?

Vi rekommenderar att du använder masken 4-7 gånger i veckan, och gärna på kvällen efter att du har gjort din hudvårdsrutin. Längden på varje behandling är ofta 10-20 minuter. Ett fullvärdigt resultat håller för de flesta i cirka 180 dagar. För att bibehålla resultatet rekommenderar vi att du fortsätter behandlingen med vår LED-mask med 4-6 veckors mellanrum.

Fungerar LED-masker för hemmabruk?

Ja. Enligt denna kliniska metastudie om att LED-ljusterapi är effektiv rapporterade de som använde LED-masken dagligen att de efter 12 veckor upplevde:

- 87 % fick jämnare ansiktsrynkor och finare linjer i huden
- 81 % fick förbättrad hudton och förbättrad hudjämnhet.
- 83 % upplevde en minskning av akne efter bara 8 veckor.

Varför är ljusterapi bra?

LED-ljusterapi stimulerar kollagenproduktionen i din hud. Det är kollagen som håller din hud ung, stram och full av lyster. LED-masken kommer att minska pigmentering, rodnad och intensiv inflammation i huden. Masken reglerar oljeproduktionen och bekämpar akne och oren hud. Det hjälper din hud att bilda nytt kollagen och jämnar ut ojämnheter som rynkor och linjer i huden. Den ger dig yngre och fräschare hud, och vitaliserar huden på djupet.

Vem är LED-ljusterapi lämplig för?

Vår mask passar alla oavsett ålder och etnicitet, och den är helt säker att använda.

Är ljuset skadligt för ögonen?

Nej, det är inte skadligt. Masken kommer med skydd för ögonen så att LED-ljuset inte skadar ögonen under behandlingen. Undvik att titta på ljuset före och efter behandlingen.

Hur snart kommer du att kunna se resultatet av LED-ljusbehandlingen?

Detta är en mild form av behandling som förbättrar hudens egenskaper genom att initiera produktionen av kollagen i huden. Du kommer därför att se en naturlig och gradvis förbättring redan efter de första behandlingarna. Det kommer att ta flera veckor att uppnå fullständiga resultat, men det kommer att vara värt det!

Gör behandlingen ont?

Nej, behandlingen med vår LED-mask är helt smärtfri.

Är behandlingen farlig?

Nej, detta är en skonsam behandling som lämpar sig för hemmabruk och är inte farlig. Masken är FDA-godkänd och kliniskt testad. Man får inte blanda ihop LED-ljus med UV-ljus.

Hur länge håller resultatet?

För de flesta varar resultatet i 180 dagar från det att du uppnår fullständiga resultat. För att behålla din friska och fräscha hud rekommenderar vi att du fortsätter behandlingen med 4-6 veckors mellanrum.

Norske influensere elsker Silkemyk sin LED-maske

3 skäl att investera i vår LED-mask.

1. Motverkar åldrandeprocessen och ökar kollagenproduktionen

Visste du att proteinet som stramar upp och stärker din hud kallas kollagen - och att produktionen av kollagen i kroppen minskar när vi åldras? Därför har Silkemyk lanserat en ny produkt – nämligen en LED-mask som sätter igång kollagenproduktionen i huden. LED-masken hjälper därför till att minska ojämn och oren hud, hudpigmentering, acneärr, rodnad och ålderstecken som rynkor och linjer.

2. Spara pengar

Om du använder vår LED-mask hemma sparar du pengar på lång sikt. Ljusterapi kan även göras på hudvårdskliniker och skönhetssalonger, men priset är ett helt annat. Genom att behandla din hud med ljusterapi kommer du dessutom att kunna undvika många hudutmaningar som kräver dyra produkter. Det kan vara allt från krämer mot akne, krämer mot rynkor, feta ansiktskrämer för torr och irriterad hud, eksemsalva, ansiktsmasker och liknande.

3. Behandling hemifrån

Med vår LED-mask kan du göra alla behandlingar själv - hemifrån! Många har svårt att få tid att gå till en klinik eller salong – speciellt om man har både fast jobb och små barn – vilket många av oss har. Med vår LED-mask kan du ta ansiktsbehandlingar på kvällen med benen på bordet och ett avsnitt av Grey's Anatomy på skärmen efter att barnen har lagt sig. Med andra ord, genom att investera i vår produkt kan du få ansiktsbehandlingar precis när det passar dig bäst!

Vår LED-mask är en investering i din egen hud, och eftersom den är designad för hemmabruk kan du ta LED-ljusbehandlingar precis när det passar DIG bäst. Både du och din hud kommer att älska LED-ljusterapi, så om du inte har gjort det än bör du säkra din LED-mask från Silkemyk idag!

Tillbaka till bloggen