Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Vår LED-mask är Sophie Elises nya hudvårdsfavorit

Har du svårt att hitta tid att gå till skönhetskliniker och hudsalonger för att ta hand om din hud? För Sophie Elise är lösningen Silkemyks LED-mask som kan användas hemifrån – precis när det passar henne.

- Frisk hud är viktigt för mig, både för att jag tycker att hudvård är spännande, men också för att jag har kämpat så mycket med akne, säger Sophie Elise Isachsen (26).

Även om hon vill prioritera tid för att ta hand om sin hud, är vardagarna ofta hektiska för influencern.

- Med andra ord, jag har inte alltid tid att besöka en hudläkare. Dessutom är det väldigt dyrt, påpekar hon.

Nu har hon dock hittat en produkt som gör hudvård tillgänglig precis när det passar henne - nämligen LED-masken från Silkemyk. LED-masken, skapad för hemmabruk, är avsedd att hjälpa till med hudutmaningar som tecken på åldrande, hudrodnad, rynkor, akne och känslig hud.

Sophie Elise viser frem LED-masken fra Silkemyk- Anledningen till att jag ville testa LED-masken i första hand var tidigare positiva erfarenheter, säger Isachsen. – Jag har använt mycket ljusterapi med professionella hudvårdspersonal. Det är riktigt kul att få möjligheten att göra det då och då hemma. Det känns som enkel lyx.

Många fördelar med ljusterapi

LED-masken, som har en 3D-design som kröker sig runt ansiktet, har hela 576 LED-lampor. Lamporna avger olika våglängder som är avsedda att stimulera hudens produktion av kollagen och elastin. LED-masken har 4 olika färgprogram och i maskens behandlingsmeny väljer du helt enkelt det program som passar din hud bäst.

– Masken känns både säker och lätt att använda. Det är också ett plus att den är estetiskt tilltalande och lätt att ladda. Den är också trevlig att ta med på resor, för den väger nästan ingenting, säger Sophie Elise.

Hon gillar också att LED-behandlingen kan kombineras med olika pappersansiktsmasker – så kallade sheet masks. – Då känns det verkligen som att LED-masken maximerar effekten och att jag får ut mer av de hudvårdsprodukter jag redan använder.

Så vad är LED-ljusterapi egentligen?

Ljusterapi med LED-ljus är en skonsam behandlingsform som drar nytta av hudens naturliga läkande egenskaper. Terapin fungerar genom att applicera infrarött ljus i olika våglängder på huden. De olika färgprogrammen har en rad fördelar för din hud och LED-masker har därför blivit en populär behandlingsform för olika hudproblem.

Ljusbehandlingen stimulerar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut fina linjer och rynkor, förebygger akne och rodnad, minskar pigmentfläckar och ärr, reglerar fet hud, gör huden fastare och bekämpar ålderstecken.
Sophie Elise med LED-masken til Silkemyk mot akne

Snäll mot huden

Fler och fler människor får upp ögonen för LED-ljusbehandling, och speciellt LED-masken från Silkemyk. LED-ljusterapi är en mycket skonsam behandlingsform som stimulerar och ger energi till våra hudceller.

Masken syftar till att hjälpa hudcellerna att ta upp mer näringsämnen och lättare bli av med slaggprodukter, säger hon och fortsätter. Precis som Sophie Elise är det många som uppskattar mycket att kunna genomföra en sådan behandling på ett säkert sätt hemma i sitt eget vardagsrum.

Läs också: GUIDE - Hur du använder Silkemyks LED-mask helt säkert hemifrån.

LED-maskens olika program för ljusbehandling

LED-masken från Silkemyk har fyra olika färgbehandlingar – alla med syftet att bidra till frisk och vacker hud. Programmen är designade med utmaningar som pigmentering och akneärr i åtanke, rodnad, känslighet och ålderstecken som rynkor och fina linjer. Här kan du med andra ord välja den behandling som passar din hud bäst.

Rött ljus: Syftar till att öka blodcirkulationen, minska tecken på åldrande och jämna ut huden.

Gult ljus: Avsett att stärka känslig hud och minska hudrodnad.

Grönt ljus: Skapad för att ha en lugnande effekt på irriterad hud, förhindra känslig hud samt jämna ut hudtonen.

Multiprogram: Börjar med ett rött ljus, innan det ändras till gult. Sedan rött ljus igen, och till sist grönt ljus.

Behandlingen är helt smärtfri

Behandlingen med LED-masken skadar inte på något sätt. Den är helt smärtfri, och masken har även ett behagligt skyddsgummi runt ögonen. Med andra ord, medan behandlingen pågår kan du se serier, jobba, laga mat eller göra annat, vilket är väldigt praktiskt.

Hudvård i ditt eget vardagsrum

Vill du göra som Sophie Elise - behandla din hud OCH samtidigt spara tid? Då är LED-masken från Silkemyk perfekt för dig! Med vår LED-mask kan du göra alla behandlingar själv – hemifrån! Många har svårt att få tid att gå till en klinik eller salong i en ofta hektisk vardag.

Sophie Elise viser frem LED-masken som er hennes nye hudpleiefavorittMed vår LED-mask kan du ta ansiktsbehandlingar på kvällen med benen på bordet och ett avsnitt av Grey's Anatomy på TV när kvällslugnet har lagt sig. Med andra ord, genom att investera i vår produkt kan du få ansiktsbehandlingar precis när det passar dig bäst! Vår LED-mask är definitivt en investering i din egen hud. Kom ihåg att huden är kroppens största organ, så du gör klokt i att ta väl hand om den.

Tillbaka till bloggen